PDF Creator | PDF Converter | PDF Software | Create PDF stuur onderwerp als PDF naar

Summermeeting 2017 informatie.

Het laatste nieuws uit Radioland

Moderators: westcoast, webmaster, RadioRob

Summermeeting 2017 informatie.

Berichtdoor webmaster » 03 jun 2017 11:00

Hallo Vrije Radio liefhebbers! Het is weer tijd voor de aankondiging van een nieuwe Summermeeting! Dit jaar zal het festijn plaats vinden van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2017, iedereen is welkom; zowel luisteraars als stations.
Een ieder die deze fantastische meeting kent, weet wat de thuisblijvers zullen missen. Zoals ieder jaar, is overnachten geen probleem! Je kunt de nacht doorbrengen in je auto, tent, caravan, in een nabij gelegen hotel, B & B of bij de accommodatie op de piraten camping (compleet met bedden, wel je eigen slaapzak mee nemen) De meeting begint officieel op zaterdag, zoals gebruikelijk. Maar zoals ieder jaar komen veel hobbyisten al aan op vrijdagavond en blijven tot de zondag, hier heeft de organisatie geen problemen mee. Diegene die op zaterdag aankomen en een nacht van huis mogen blijven kunnen ook overnachten zoals hierboven beschreven. Dan kan je de zaterdagavond/nacht ook gezellig blijven en als je helemaal uitgepraat of uitgenoten bent het bed in waarna op de zondagochtend het ontbijt voor je klaar staat en je uitgerust de thuis reis weer aan kunt.
Iedereen is altijd van harte welkom op elk moment!
Je hoeft geen eten of drinken mee te nemen, borrelhapjes staan op de tafels en drank kan je bij de bar bestellen. Op het eind van de zaterdagmiddag is er een gezamenlijke barbecue en dit alles, tegen betaalbare prijzen. Om te voorkomen dat de organisatie van de Summermeeting direct in financiële problemen komt, zal een kleine bijdrage van 2 euro per persoon als toegang worden gevraagd.
Frans organiseert deze meeting voor vrije radiovrienden zowel voor de luisteramateurs als voor de stations welke bekend zijn met het Midden maar vooral Korte golf gebeuren. Radio hobbyisten uit heel Europa zijn jaarlijks aanwezig en voor 2017 zijn de eerste aanmeldingen van binnen maar ook van buiten Europa(!) weer binnen. De Summermeeting, inmiddels jaren geleden opgericht door de Borderhunter, is niet alleen uniek maar ook een must om aanwezig te zijn. Een spontane ontmoeting met medestrijders en de luisteraars wat uiterst gezellig verloopt, dat beloven we de radio hobbyisten! Om het e.e.a. goed te kunnen inplannen, verzoeken wij jullie om je aan te melden. Laat ons weten wanneer je komt, op de vrijdagavond of vanaf de zaterdag. Want we willen ervoor zorgen dat we genoeg eten en drinken op voorhand te hebben.
Reserveringen / aanmeldingen en vragen kun je sturen naar het volgende e-mailadres:
summermeetingtime(at)hotmail.com (at staat voor apenstaartje ivm spam)
Postbus 2702,6049 ZG HERTEN, NEDERLAND mag ook.
De exacte route naar de meeting zal kort voor aanvang worden verstrekt. De meeste van jullie weten het nog van voorgaande jaren. AUB de locatie niet op internet plaatsen. Diegene die belangstelling heeft neemt gewoon contact op met de organisatie en dan krijg je rechtstreeks te horen waar het plaats vind.
Ons motto voor deze Meeting is zoals altijd: Voel je thuis!


Meer info op: http://www.summermeeting.net


Afbeelding
Download deze Jingle, en draai deze op je Radio Station en promote de Summermeeting 2017
Webmaster am-forum.
Avatar gebruiker
webmaster
Site Admin
 
Berichten: 4105
Geregistreerd: 26 mei 2006 10:01
Woonplaats: Parel van de Veluwe

Re: Summermeeting 2017 informatie.

Berichtdoor kwak & boemel » 01 jul 2017 15:08

Ik kijk morgenmiddag goede vriend Nico Breda
Avatar gebruiker
kwak & boemel
 
Berichten: 24
Geregistreerd: 27 jun 2017 00:35

Re: Summermeeting 2017 informatie.

Berichtdoor webmaster » 01 jul 2017 17:47

kwak & boemel schreef:Ik kijk morgenmiddag goede vriend Nico Breda

Morgen Middag is het wel afgelopen. Hoogtepunt is normaal de zaterdag.
Webmaster am-forum.
Avatar gebruiker
webmaster
Site Admin
 
Berichten: 4105
Geregistreerd: 26 mei 2006 10:01
Woonplaats: Parel van de Veluwe


Keer terug naar Nieuws en aankondigingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers.cron