Radiodag Zaterdag 13 Mei in Harlingen!

Het laatste nieuws uit Radioland

Moderators: westcoast, webmaster, RadioRob

Hans de Swan
Berichten: 2771
Lid geworden op: 02 jun 2006, 17:00
Locatie: ZO-Friesland
Contacteer:

Radiodag Zaterdag 13 Mei in Harlingen!

Bericht door Hans de Swan »

Uit: http://www.radiolichtschip.nl/radioday-2023.html

Op zaterdag 13 mei is het zover! Na zes jaar openen de deuren van de internationale RadioDay weer in Harlingen. Het internationale radio-evenement wordt dit jaar georganiseerd in de Harlinger brouwerij/café Het Brouwdok aan de Nieuwe Willemskade en aan boord van het radiozendschip Jenni Baynton.

In de brouwerij kun je lekker grasduinen in de marktkramen van de radiomarkt met nostalgische T-shirts en stickers van oude radiostations of luisteren naar oude video-, en audio opnamen. Ook kun je je vergapen aan de prachtige scheepmodellen van Hans Hettelder. Verspreid over de dag kun je interviews, discussies en presentaties met radiojocks en programmamakers bijwonen.

Open Radiolichtschip
Ook de Jenni Baynton is tijdens Radioday 2023 open voor publiek. Aan boord wordt live radio gemaakt door landelijk bekende diskjockeys. De lijst van deelnemers groeit snel en DJ’s, die er bij zijn op Radioday 2023, maken we binnenkort bekend op onze site: http://www.radiolichtschip.nl/radioday-2023.html

Aanmelden
Je kunt je vanaf 2 april via email (adres wordt binnenkort bekend gemaakt) in de voorverkoop al een toegangsbewijs met korting aanvragen voor RadioDay 2023.
HF-junk, verslaafd aan ether.

Your Sound My Sound
Afbeelding

Plaats reactie